Palester

Zhvillimi dhe aplikimi i sistemit të bazës së të dhënave të rasteve-burimeve të projektit për monitorimin dhe kontrollin kompjuterik të hidrocentralit, Tetë kapituj, tre raste studimi
Shiko më shumë

Hotel

Zhvillimi dhe aplikimi i sistemit të bazës së të dhënave të rasteve-burimeve të projektit për monitorimin dhe kontrollin kompjuterik të hidrocentralit, Tetë kapituj, tre raste studimi
Shiko më shumë

Ekipi i Kolegjit dhe Sporteve

Zhvillimi dhe aplikimi i sistemit të bazës së të dhënave të rasteve-burimeve të projektit për monitorimin dhe kontrollin kompjuterik të hidrocentralit, Tetë kapituj, tre raste studimi
Shiko më shumë

Në natyrë

Zhvillimi dhe aplikimi i sistemit të bazës së të dhënave të rasteve-burimeve të projektit për monitorimin dhe kontrollin kompjuterik të hidrocentralit, Tetë kapituj, tre raste studimi
Shiko më shumë

2022 FIBO EXPO u hap më 7 prill në Qendrën Ndërkombëtare të Konventave dhe Ekspozitave në Këln, Gjermani.Si ngjarja më e madhe botërore e tregtisë botërore për fitnesin, shëndetin dhe mirëqenien, hapja e saj ka promovuar ribashkimin e industrisë globale të fitnesit dhe është një...

Lojërat Olimpike Dimërore me famë botërore janë në lulëzim, ngjarjet e mrekullueshme tërheqin gjithë vëmendjen në skenë dhe para ekranit.Disa ditë më parë, Impulse Fitness mori një set video nga miku ynë rus, i cili na tregonte të emocionuar se kishin parë eq të Impulse...

Pajisja e trajnimit fizik profesional Impulse HSP është një zgjidhje e përsosur e nevojave të shumta dhe të personalizuara të trajnimit funksional.Është projektuar për të përmirësuar fuqinë shpërthyese, qëndrueshmërinë, shpejtësinë, shkathtësinë dhe ekuilibrin dinamik.Mund të plotësojë kërkesa të ndryshme të sportistëve profesionistë, ekipeve sportive,...

Unë jam në një dietë të rreptë çdo ditë.Unë pi vetëm ujë në vend të sodës Pse ende po shtoj peshë?Nuk ka trup natyral me yndyrë;vetem se ti nuk beson dicka.1 Të hash më pak do të përshpejtojë djegien e yndyrës Kjo metodë mund të shohë një efekt të caktuar vetëm në një...

Shumë njerëz zakonisht kanë një pyetje: Nëse mund të humbni peshë duke vrapuar, pse të shkoni në palestër për të marrë stërvitje forcash?Sipas statistikave jo të plota nga redaktori, shumica e vajzave dëshirojnë figura të ngushta dhe të lakuara, ije dhe bark të fortë.Trupi që shumica e djemve dëshirojnë është...