Lista e produkteve

 • MAKAR E DYFISHTE E RREGULLSHME - IT9530
  +

  MAKAR E DYFISHTE E RREGULLSHME - IT9530

 • KORORA E RREGULLSHME HILO - IT9525
  +

  KORORA E RREGULLSHME HILO - IT9525

  Rrika e rregullueshme HI/LOW Impulse IT9525 është një njësi trajnimi e shumëfishtë e projektuar posaçërisht për të punuar në mënyrë gjithëpërfshirëse të gjymtyrëve të sipërme dhe të poshtme.Ai mund të përmirësojë fuqinë thelbësore, aftësinë e ekuilibrit, koordinimin dhe stabilitetin në mënyrë gjithëpërfshirëse.Për më tepër, IT9525 mund të lidhet me IT9527OPT dhe IT9527 4 Stack Multi-Station për të formuar një xhungël, e cila është shumë e përshtatshme për një klub të madh trajnimi fitnesi.Seria Impulse IT95 është linja e fortë e përzgjedhur e firmës së Impulse, si një shtyllë...
 • 4 STACK MULTI-STATION - IT9527
  +

  4 STACK MULTI-STATION - IT9527

  Impulse IT9527 4 Stack Multi-Station është një njësi trajnimi e shumëfishtë e projektuar speciale për të punuar në mënyrë gjithëpërfshirëse të gjymtyrëve të sipërme dhe të poshtme.Mund të përmirësojë aftësinë e ekuilibrit, forcën thelbësore, koordinimin dhe stabilitetin në mënyrë gjithëpërfshirëse.Përveç kësaj, ajo mund të kombinohet me IT9527OPT dhe një rrotull tjetër IT9525 ose IT9525 të rregullueshme HI/LOW për të formuar një xhungël për më shumë lloje stërvitjesh, e cila është shumë e përshtatshme për klube të mëdha fitnesi.Seria Impulse IT95 është përzgjedhësi i nënshkrimit të Impulse...