По функции

По серии

По мускулни групи

Повеќе

Теретана

Развој и примена на систем за бази на податоци на проект случај-ресурси за компјутерско следење и контрола на хидроцентрала, Осум поглавја, три студија на случаи
Гледај Повеќе

Хотел

Развој и примена на систем за бази на податоци на проект случај-ресурси за компјутерско следење и контрола на хидроцентрала, Осум поглавја, три студија на случаи
Гледај Повеќе

Колеџ и спортски тим

Развој и примена на систем за бази на податоци на проект случај-ресурси за компјутерско следење и контрола на хидроцентрала, Осум поглавја, три студија на случаи
Гледај Повеќе

На отворено

Развој и примена на систем за бази на податоци на проект случај-ресурси за компјутерско следење и контрола на хидроцентрала, Осум поглавја, три студија на случаи
Гледај Повеќе

2022 FIBO EXPO беше отворена на 7 април во Меѓународниот конгресен и изложбен центар во Келн, Германија.Како најголем светски трговски настан за фитнес, здравје и благосостојба, неговото отворање го промовираше повторното обединување на глобалната фитнес индустрија и е...

Светски познатите Зимски олимписки игри се во полн ек, прекрасните настани го привлекуваат целото внимание на сцената и пред екранот.Пред неколку дена, Импулс Фитнес доби сет видеа од наш пријател Русин, кој возбудено ни кажува дека го виделе еквивалентот на Импулс...

Професионалната опрема за физички тренинг Impulse HSP е совршено решение за повеќекратни и приспособени потреби за функционален тренинг.Тој е дизајниран да ја подобри експлозивната моќ, издржливоста, брзината, агилноста и динамичната рамнотежа.Може да одговори на различни барања на професионални спортисти, спортски тимови,...

Секој ден сум на строга диета.Пијам само вода наместо газиран пијалок Зошто се уште се дебелеам?Не постои природно масно тело;само што погрешно веруваш во нешто.1 Помалку јадење ќе го забрза согорувањето на маснотиите Овој метод може да забележи одреден ефект само во...

Многу луѓе обично имаат прашање: Ако можете да изгубите тежина со трчање, зошто да одите во теретана за да вежбате сила?Според нецелосната статистика на уредникот, повеќето девојки сакаат тесни и кривилинеарни фигури, колкови и цврсти стомачни стомачни.Телото што го посакуваат повеќето момчиња е со...

ПОДДРШКА НА ПРОИЗВОДИТЕ