Lista e produkteve

Rreth Nesh

3

Zbritja në Qingdao, prodhuesi i parë i pajisjeve të fitnesit në territorin e Kinës

3

Mbi 40 vjet duke u përqëndruar në R&D, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve të fitnesit

3

Nga OEM në markë të njohur

3

Impulsi i përkushtohet zhvillimit të industrisë së fitnesit

3

Merrni drejtimin në ndërtimin e një koncepti të gjerë të modelit të zinxhirit të industrisë shëndetësore

Impuls (QingDao) CO Tech Health, LTD është e përkushtuar të sigurojë produkte konkurruese, shërbime dhe mbështetje të shitjeve për klientët në industrinë e fitnesit, një sistem i përsosur i produkteve dhe shërbimeve është ndërtuar në fushat e pajisjeve të fitnesit R&D, prodhim, marketing dhe menaxhim shëndetësor.

Produktet tona janë shitur në qindra vende që fitojnë një reputacion të mirë dhe tifozë besnikë në të gjithë botën.

Ne besojmë se besimi i klientëve vjen nga ndjekja jonë e përsosmërisë së produkteve dhe eksplorimi i nevojave të klientëve.
Impulse është një nga furnizuesit kryesorë në industrinë e shëndetit në Kinë. Një sistem i përsosur produktesh dhe shërbimesh është ndërtuar në fushat e pajisjeve të fitnesit R&D, prodhim, marketing dhe shitje, funksionim i klubit dhe menaxhim i shëndetit.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte konkurruese, shërbime dhe mbështetje të shitjeve për operatorët në industrinë e fitnesit dhe për të arritur vlerën maksimale për klientët sipas nevojave të klientëve. Në të njëjtën kohë, ne vazhdojmë të përmirësojmë cilësinë e produktit dhe përvojën e përdoruesit. Impulsi fiton reputacion të mirë dhe është me fat që të marrë tifozë besnikë në të gjithë botën. Produktet janë shitur në qindra vende dhe rajone dhe kanë krijuar sisteme globale të marketingut dhe pas shitjes.

Ne besojmë se besimi i klientëve vjen nga ndjekja jonë e përsosmërisë së produkteve dhe eksplorimi i nevojave të klientëve. Prandaj, Impulse do të vazhdojë të ndjekë konceptin e konsumatorit së pari dhe përparësinë e cilësisë në mënyrë që t'u shërbejë partnerëve tanë të biznesit, dhe të bëhet ekspert i besueshëm i fitnesit i besuar nga klientët globalë.

Prandaj, Impulse do të vazhdojë të ndjekë konceptin e konsumatorit së pari dhe përparësinë e cilësisë në mënyrë që t'u shërbejë partnerëve tanë të biznesit, dhe të bëhet ekspert i besueshëm i fitnesit i besuar nga klientët globalë.

 

Rreth nesh

Në shtator 2017, Impulse (Qingdao) Health Tech Co., Ltd. bëri IPO me sukses në tregun e aksioneve Shenzhen (Kodi i Aksioneve: 002899). Arriti përparim në tregun e kapitalit dhe Impulse u bë njësia e parë e pajisjeve të fitnesit në Kinë. Ai solli më shumë mbështetje financiare për R&D dhe prodhimin e Impulse.

Fuqia e kërkimit dhe zhvillimit

Duke u mbështetur në rrjetin e shitjeve në mbarë botën dhe burimet e klientëve, ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të kompanisë mund të marrë me saktësi trendet përkatëse të tregut, dhe në bazë të analizës së hollësishme të të dhënave si një pikë fillestare për zhvillimin e produktit, të përmirësojë parashikimin dhe përkatësinë e dizajnit të produktit, në e njëjta kohë mund t'i përgjigjet shpejt nevojave të klientit dhe të përmirësojë shumë efikasitetin e zhvillimit të produktit.

IPR (Mbrojtja e Pronës Intelektuale)

Mbrojtja e pronës intelektuale është bërë një pikë komanduese strategjike e rendit ekonomik ndërkombëtar , Fusha e mbrojtjes së pronës intelektuale e përmirësuar gradualisht nga Impulse është në gjendje të vendosë një pengesë mbrojtëse për klientët ODM / OEM në imazhin e markës dhe konceptin e dizajnit dhe të mbrojë në mënyrë efektive klientët ' markë dhe interesa.

Deri në fund të 31 Dhjetorit 2020, kompania ka aplikuar për më shumë se 750 patenta. Deri më tani, Impulsi ka 231 patenta, përfshirë22 për shpikje.

Impulse ka një platformë të fuqishme dhe profesionale të kërkimit të patentave

Impulsi i kushton një rëndësi të madhe mbrojtjes së të drejtave të pronësisë intelektuale, kompania ka një platformë softuerësh profesionalë për kërkimin e patentave, fusha e kërkimit është më e gjerë, saktësia është më e lartë dhe kërkimi i patentave vendase dhe të huaja është më gjithëpërfshirës. Impuls gjithnjë përpiqet më së miri për të shmangur shkeljet aksidentale dhe humbjet e panevojshme për klientët.

Impuls kontrollon në mënyrë rigoroze vizatimet e dizajnit dhe zhvillimit


Personeli R&D i gjithë përdor softuerin e kriptimit për dizajn. Të gjitha portat e jashtme USB mbahen të mbyllura për të eleminuar mundësinë e kopjimit të të dhënave.


Vizatimet e dizajnit nuk dërgohen në seminar në grupe të plota, dhe seminari i prodhimit është procesi udhëzues në vend për të shmangur rrjedhjet burimore të informacionit të produktit të klientit;


Impuls imponuar në mënyrë rigoroze zonë konfidenciale, të gjithë vizitorët nga jashtë fabrikës drejtohen nga një person i veçantë.

Linja e Produktit

Koncepti i dizajnit me vështrim përpara dhe kërkesa e përdoruesit e përqendruar janë tiparet e zhvillimit të produktit Impulse. Ne jemi të përkushtuar të vazhdojmë të ofrojmë produktet dhe shërbimet e dëshiruara me një çmim të sinqertë.

Produktet tona mbulojnë kërkesën thelbësore të biznesit dhe përdoruesit të shtëpisë. Ne ofrojmë produkte inovative dhe me cilësi të lartë të brendshme dhe të jashtme, duke përfshirë pajisjet kardio, pajisjet e forcës, pajisjet e trajnimit funksional dhe trajnimin e rehabilitimit, gjithashtu me pajisje të posaçme të fushës së topit dhe pajisje për trajnimin e akullit / borës.

Ergonomi

Për të siguruar prodhimin e saktë të energjisë, Impulse llogarit rrugën e kabllit, pozicionin e rrotullës dhe kamerës për një dizajn më të mirë të rrugës, të cilat e bëjnë produktin të akomodohet në kontraktimet dhe zgjatjet natyrore të muskujve duke ndihmuar kështu përdoruesit të stërviten shkencërisht dhe në mënyrë efektive.

Duke studiuar dhe analizuar shpërndarjen e presionit të peshës së përdoruesve në pozicione të ndryshme ulur dhe studimin e marrëdhënies midis shtyllës kurrizore me qëndrimin ulur rehat, Impulse ka marrë në konsideratë metodat e trajnimit të stacioneve të ndryshme dhe siguron jastëkun e pasëm dhe jastëkun e sediljes të dizajnuar ergonomikisht. Dizajni ergonomik ndihmon në stabilizimin e trupit të përdoruesit, përqendrimin te muskujt dhe përmirësimin efikas të stërvitjes.

Produkt yll

Për të siguruar prodhimin e saktë të energjisë, Impulse llogarit rrugën e kabllit, pozicionin e rrotullës dhe kamerës për një dizajn më të mirë të rrugës, të cilat e bëjnë produktin të akomodohet në kontraktimet dhe zgjatjet natyrore të muskujve duke ndihmuar kështu përdoruesit të stërviten shkencërisht dhe në mënyrë efektive.

Duke studiuar dhe analizuar shpërndarjen e presionit të peshës së përdoruesve në pozicione të ndryshme ulur dhe studimin e marrëdhënies midis shtyllës kurrizore me qëndrimin ulur rehat, Impulse ka marrë në konsideratë metodat e trajnimit të stacioneve të ndryshme dhe siguron jastëkun e pasëm dhe jastëkun e sediljes të dizajnuar ergonomikisht. Dizajni ergonomik ndihmon në stabilizimin e trupit të përdoruesit, përqendrimin te muskujt dhe përmirësimin efikas të stërvitjes.

Fabrika Tour

派斯 工业 园 1
派斯 工业 园 3
派斯 工业 园 2
派斯 工业 园 4

    Kontaktet

    Na ndiq

    © Copyright - 2010-2020: Të gjitha të drejtat e rezervuara. Produkte Featured, Sitemap, Siti celular
    Roman Chair, Arm_Curl_ Attachment, Curl krahu, Armcurl, Shtojca e mbështjelljes së krahut, Zgjatim i Tricepsit të Curl Dual Arm, Kushtet e përdorimit dhe Politika e Privatësisë