Список на производи

 • ДВОЈНА ПРИСТАВЛИВА МАКАРА - IT9530
  +

  ДВОЈНА ПРИСТАВЛИВА МАКАРА - IT9530

 • ПРИСТАВЛИВА HILO МАКАРА - IT9525
  +

  ПРИСТАВЛИВА HILO МАКАРА - IT9525

  Impulse IT9525 Прилагодлива HI/LOW макара е специјално дизајнирана повеќекратна единица за обука за сеопфатно вежбање на горните и долните екстремитети.Тоа би можело сеопфатно да ја подобри јачината на јадрото, способноста за рамнотежа, координацијата и стабилноста.Покрај тоа, IT9525 може да се поврзе со IT9527OPT и IT9527 4 Stack Multi-Station за да формира џунгла, која е многу погодна за голем фитнес клуб за тренирање.Серијата Impulse IT95 е препознатливата линија за селектирана сила на Impulse, како потпора за...
 • 4 СТАК МУЛТИ-СТАНИЦА - IT9527
  +

  4 СТАК МУЛТИ-СТАНИЦА - IT9527

  Impulse IT9527 4 Stack Multi-Station е специјално дизајнирана повеќекратна тренинг единица за сеопфатно вежбање на горните и долните екстремитети.Тоа би можело сеопфатно да ја подобри способноста за рамнотежа, јачината на јадрото, координацијата и стабилноста.Дополнително, може да се комбинира со IT9527OPT и друга IT9525 или IT9525 прилагодлива HI/LOW макара за да формира џунгла за повеќе видови тренинзи, што е многу погодно за големи фитнес клубови.Серијата Impulse IT95 е препознатлив избор на Impulse...

ПОДДРШКА НА ПРОИЗВОДИТЕ