МАШИНА ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА НОГАТА/КУЛТУВАЊЕ

Детали

Ознаки на производи

Модел ИФЛЕГМ
Сертификација ISO20957GB17498-2008
Отпор 155-195 см
Мулти-функција Вчитана плоча
Целен мускул 300 кг
Целен дел од телото Бицепс феморис, полутендинозус, ректус феморис, латерален простор
Педалата φ25,2*2,5
Регулирање на бојата на делот Црното
Нето маса 1055*1044*1053
Бруто тежина 51 кг
Одлучете го стек за тежина 56,8 кг

  • Претходно:
  • Следно:

  • ПОДДРШКА НА ПРОИЗВОДИТЕ