2019 TaiSPO Taipei Show и 2019 FIBO Show

Изложбата за спортски производи TaiSPO Taipei беше отворена величествено од 28-ми и 30-ти март.Импулсирајте ја куќата со најновите производи од високата класа.

Вести

Од 4-ти до 7-ми април 2019 година FIBO Global Fitness се одржа според распоредот.Оваа година, Impulse со производите на ѕвезда повторно слета во Келнер, Германија
Меѓународната изложба на спортски производи во Тајпеј (TaiSPO) е втората најголема меѓународна изложба на професионални спортски производи во Азија, која е препознаена како слава на индустријата за спортски производи.Импулс учествува на изложбата долги години и е еден од клучните брендови на изложбата.

Вести

FIBO (Kölner) Show е основан во 1985 година и е најголемиот светски настан за фитнес, здравје и трговија.Планирано е изложбата да се простира на повеќе од 160.000 квадратни метри и секоја година привлекува повеќе од 150.000 посетители од повеќе од 100 земји и региони ширум светот.Импулс учествува на изложбата долги години и е еден од клучните брендови на изложбата.

Вести

Импулс презентираше неколку од своите клучни производи на двата изложа, вклучително и интегрирана машина за вежбање SKI&ROW, HB005 Air Bike, PS450 Spinning, RT кардио серии за трчање за трчање, серии за јачина IF93 и IT95, серии за слободни тежини SL и така натаму.

Вести

На изложбата, фитнес ентузијасти од целиот свет се собраа на штандот на Импулс за да ги посетат и искусат најновите производи развиени од Импулс оваа година.

Вести

Експонатите специјално ги прикажуваат сјајните нови производи - интегрирана машина за обука HSR007 (SKI&ROW) и HB005 Air Bike, кои припаѓаат на серијата Impulse HIIT која е професионална серија за тренинзи со висок интензитет, развиена за потребите на HIIT тренинг.

Вести

HSR007 интегрирана машина за обука (SKI&ROW)е сеопфатна мултифункционална HIIT опрема за обука која ги интегрира иновативните функции на скијање и веслање.Хоризонталната положба на лизгачката шина може да се користи за обука за веслање, а исправената преклопена положба може да се користи за обука за скијање.Покрај тоа, иновативниот дизајн на системот за мешан отпор МАРС совршено го решава проблемот на немање отпор во почетната фаза на користење на единствен систем за отпорност на ветер кој може да ја збогати разновидноста на тренинзите.

Вести

Воздушен велосипед HB005е исто така професионална интервална опрема за обука со висок интензитет развиена за потребите за обука на HIIT.Air Bike е една од мејнстрим опремата избрана од HIIT поради неговите карактеристики: подготвен за употреба, висока излезна моќност и тренинг со повеќе зглобови.Може да се прилагоди на различни опкружувања на апликации поради практичното движење и без ограничување на моќноста.
Како давател на велнес решенија, Импулс се заснова на домашниот и му служи на глобалниот пазар.Ние ќе го создадеме секој производ со генијалност и со нетрпение ја очекуваме вашата консултација и посета.

ПОДДРШКА НА ПРОИЗВОДИТЕ

© Авторски права - 2010-2020: Сите права се задржани.Избрани производи, Мапа на сајтот
Рамка, Екстензија за трицепс за свиткување со двојна рака, Навивам за рака, Половина моќна решетка, Додаток за свиткување на раката, Римски стол,