E lagolagoina e le Impulse le World Judo Grand Prix, le National Brand Marches i le Lalolagi!

2015 World Judo Grand Prix (Saina Station) na tatalaina i le Gymnasium o Qingdao Sports Center i le 20, Novema.Mai le 20 i le 22, e silia ma le 500 sui tauva mai atunuu ma itulagi e 55 na sainia le tauvaga, sa auina atu foi e le au Saina le 56 sui tauva mo le auai.Na faʻafiafiaina le faʻamalosi mo tagata tauva o le lagolago aloaia o lenei Judo Grand Prix!
I le taimi o le tauvaga, na asiasi atu ai le taʻitaʻifono o le International Judo Federation - Maryse • Weyze ma lana aumalaga i le paka o pisinisi a le Impulse faʻatasi ma le peresetene o le Impulse - Ding Lirong.Impulse e avea o se taʻutaʻua fale gaosi oloa i mea faigaluega faʻamalositino, ua tuuto atu i le fatuina o oloa ma auaunaga maualuga i au taʻaloga faʻapolofesa, ina ia maua ai le saogalemu faʻapolofesa mo tagata taʻalo i tauvaga tetele i totonu o le atunuʻu ma fafo!

E taua le taʻua, o le sui tauva Saina o Yu Songyi na manumalo i le siamupini i le Female +78 kg Impulse Champion Cup o le 2015 World Judo Grand Prix (China Station)!Fa'aauau le nofo mau i le nofoalii o le siamupini o le lalolagi!
Memorabilia of Impulse Lagolago Taaloga Taaloga
• E na'o le pau lea o le fa'atauina o mea faigaluega fa'amalositino ma a'oa'oga a le au ta'aloga a Saina i le Universiade o le Taumalulu Sefulu valu.
• 2001 Chinese Olympic Committee Logo franchiser, Chinese Olympic Committee Logo oloa laiseneina
• O le sponsor o meafaigaluega fa'aletino ua filifilia mo Ta'aloga Lona Lima a le Atunu'u
• E na o le pau lea o oloa ua filifilia, na o le pau lea o le kalapu ua filifilia ma na o le pau lea o le sponsor o le Sixth Asian Winter Games.
• Fa'ato'a tu'uina atu Ta'aloga lona sefulutasi a le atunu'u
• Sapalai Meafaigaluega Fa'aletino a Nanjing Youth Olympic Athletes Training
• Fa'atau mea faigaluega mo le fa'amafanafanaina o ta'aloga ma malae ta'aloga ile Seventeenth Incheon Asian Games

© Puletaofia - 2010-2020 : Ua Taofia Aia Tatau Uma.Oloa Fa'apitoa, Sitemap
Armcurl, Fa'aopoopoina o Triceps Fa'aulu Fa'alua Lima, Nofoa Roma, Fata afa Malosi, Fa'amau Fa'amau, Fa'amau lima,