КОРИСНА КЛУПА

Детали

Ознаки на производи

Модел IFOIB
Безбедност ISO20957GB17498-2008
Патент /
Отпор Вчитана плоча
Мулти-функција Монофункционален
Целен мускул Главен граден кош, трицепс
Целен дел од телото Градите, горниот екстремитет
БОИ НА ТАПАЦИРОТ Црна+Кожа+ПВЦ
Димензии на производот 1560*1310*1395
Нето маса 68,5 кг
Бруто тежина 76,9 кг

  • Претходно:
  • Следно:

  • ПОДДРШКА НА ПРОИЗВОДИТЕ